Overzicht artikelen
Aanvraag offerte PBM Disposables

Privacy en Veiligheid

 

PBM Disposables B.V. respecteert de privacy van de gebruikers van al haar websites en draagt zorg voor uiterst zorgvuldige behandeling van alle gegevens die door klanten worden verstrekt. Gegevens van klanten worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van bestellingen.


 

Uw gegevens

Indien u een bestelling plaatst bij PBM Disposables B.V. dan worden uw gegevens opgenomen en het klantenbestand van PBM Disposables B.V.. PBM Disposables B.V. verkoop uw gegevens niet aan derden en stelt uw gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling en onze privacyvoorwaarden respecteren.


 

Nieuwsbrief

Bij PBM Disposables B.V. kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief/mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uw af te melden en daarmee uw inschrijving ongedaan te maken.


 

Inloggen

Logingegevens en andere persoonlijke gegevens die wij gebruiken tijdens uw bezoek aan onze webshop worden niet opgeslagen op de computer waarachter u werkt. Een uitzondering hierop is het automatisch inloggen, waarbij wij gebruik maken van een cookie.


 

Levering in de Benelux
Contact Informatie
Informatie detecteerbare haccp artikelen
Maxwellstraat 49
6716 BX Ede
Tel 0318 - 439 600
Fax 0318 - 439 601
E info@pbm-disposables.nl
Waarom PBM Disposables
  • Ruim productassortiment.
  • Accessoires op voorraad.
  • Meer dan 35 jaar kennis.
  • Service via telefoon en mail.
  • Snelle levering.
 
Importeur BST Detectables Leveringen per TNT Post ISO 14001 gecertificeerd Levering in de Benelux